top of page

Andrea

Shalom broers en zussen,

We vragen gebed voor Pieter & Andrea, want na de vroeggeboorte van de 2 andere kinderen is het weer een kritiek moment in de zwangerschap van Andrea. Ze is opgenomen in het ziekenhuis en heeft weeënremmers gekregen om een eventuele bevalling te vertragen. Die kunnen dat max. 3 weken, maar voor een bevalling op een later tijdstip zijn we aangewezen op de hulp onze hemelse Geneesheer.

 

Hiervoor willen we met elkaar bidden en vasten.

In deze blog kun je per dag toezeggen om te vasten, zodat er een onafgebroken keten is van dagelijks gebed + vasten. Eerder hebben we dat ook gedaan toen Avigail (hun 2e kind) 'opgegeven' was en door G-ds genade is zij sindsdien in leven gebleven.

Graag willen we jou vragen om aan te geven wanneer je wilt vasten, zodat er dagelijks van zondag t/m vrijdag ten minste één persoon onze gebeden versterkt met vasten.
We vasten van zonsopgang tot zonsondergang. Op shabbat vasten we niet.

We bidden en vasten omwille van een wonder voor het leven. Een wonder van onze Schepper en Vader in de hemel, Hem komt alle eer toe!

Ter verduidelijking, probeer dus eerst de dagen te vullen in de kalender die open zijn EN nog niet genoemd zijn in de chat hieronder. Daarnaast staat het een ieder vrij om meer te vasten.

Op deze manier kunnen we als gemeenschap om hen heen staan vanaf de plek waar we zijn.

 

Alvast bedankt!

Na een week in het ziekenhuis te zijn wordt ik morgen (maandag) weer besproken door de gynaecologen. De schrik die er vorige week was en waarbij er rekening gehouden werd met dat ik elk moment kan bevallen is gelukkig gezakt naar normale spanning bij zowel alle kundige mensen hier van het ziekenhuis als bij Pieter en mij. 

Met mijn voorgeschiedenis houden ze nog altijd rekening dat alles elk moment kan veranderen maar de longrijping heeft zijn werk kunnen doen (dat volstaat voor twee weken) en de baby heeft al een week langer kunnen groeien in mijn buik. Het is dus iets minder spannend. 

Wel blijft de vraag, waaom zou dat bevalling eerder op gang komen? Soms is dat door een virus in het vruchtwater, als dat zo is, dan zou de baby het dus slechter en slechter krijgen in de baarmoeder en is het op den duur verstandig de baby uit de baarmoeder te halen. 

Dit virus is bij mijn eerdere vroeggeboortes niet gevonden. 

Maar ze blijven dus allert op de gezondheid van de baby hierdoor lig ik vaak wat langer aan het ctg apperaat. Geen probleem. 

 

Ik mag op de afdeling vrij lopen/bewegen. De grotere stukken moet ik me laten duwen. Voor een uitstapje ben ik dus afhankelijk van bezoek, gisteren met Pieter en de kinderen even buiten geweest. 

 

We zijn vooral hèèl dankbaar! Voor veel dingen: de goede zorgen, het vele gebed, vasten, eenheid die deze situatie brengt, kansen om te getuigen en van G-ds goedheid en wonderen, shalom, de baby, het feit dat de baby nog in de baarmoeder is etc. 

 

Dank een ieder, moge de Eeuwige jullie zegenen. 

famiIMG_2290.jpg
DSC_0389.JPG
bottom of page