top of page

Andrea

Shalom broers en zussen,

We vragen gebed voor Pieter & Andrea, want na de vroeggeboorte van de 2 andere kinderen is het weer een kritiek moment in de zwangerschap van Andrea. Ze is opgenomen in het ziekenhuis en heeft weeënremmers gekregen om een eventuele bevalling te vertragen. Die kunnen dat max. 3 weken, maar voor een bevalling op een later tijdstip zijn we aangewezen op de hulp onze hemelse Geneesheer.

 

Hiervoor willen we met elkaar bidden en vasten.

In deze blog kun je per dag toezeggen om te vasten, zodat er een onafgebroken keten is van dagelijks gebed + vasten. Eerder hebben we dat ook gedaan toen Avigail (hun 2e kind) 'opgegeven' was en door G-ds genade is zij sindsdien in leven gebleven.

Graag willen we jou vragen om aan te geven wanneer je wilt vasten, zodat er dagelijks van zondag t/m vrijdag ten minste één persoon onze gebeden versterkt met vasten.
We vasten van zonsopgang tot zonsondergang. Op shabbat vasten we niet.

We bidden en vasten omwille van een wonder voor het leven. Een wonder van onze Schepper en Vader in de hemel, Hem komt alle eer toe!

Ter verduidelijking, probeer dus eerst de dagen te vullen in de kalender die open zijn EN nog niet genoemd zijn in de chat hieronder. Daarnaast staat het een ieder vrij om meer te vasten.

Op deze manier kunnen we als gemeenschap om hen heen staan vanaf de plek waar we zijn.

 

Alvast bedankt!

januari_andrea.jpg
famiIMG_2290.jpg
DSC_0389.JPG
bottom of page