top of page

Zekerheid in onzekerheden

We hadden een turbulente dag!

Om 8.15 dachten we dat we Avigail klaar moesten maken voor de operatie, toch niet. Ander half uur later misschien wel, toch weer niet. Een uur later... Misschien!

Zelf hield ik er op een gegeven moment rekening met dat het toch misschien morgen zou worden zoals we eerst dachten. Maar om 12.00 mocht ze dan toch haar ok hemdje aan. Terwijl ik haar zegenend toezong viel Avigail in slaap.

Ook over waar ze zou gaan uitslapen en of ze daarna wel of niet aan de monitor zou moeten bleef een heen en weer van wisselende informatie.

Verschillende onzekerheden, maar door alles heen hadden we de zekerheid en het vertrouwen dat de operatie goed zou gaan en twijfelde we geen moment of we Avigail weer gauw in haar mooie ogen konden kijken en haar een flesje konden geven.


Pieter had gisteren zo mooi benoemd in een speciale gebedsdienst voor Avigail, dat alle mensen om ons heen soms zijn voor ons als de vier vrienden die hun zieke vriend bij de Messias brachten voor genezing.

De vele gebeden niet alleen van ons maar van jong en oud die om ons heen staan vastende en biddende en wetende dat G-d ons allen ziet én hoort geeft ons de rust en zekerheid dat G-d ons niet naar het ziekenhuis heeft laten gaan om hier afscheid te nemen.


De zekerheid dat G-d een plan heeft met Avigail, met ons.

De zekerheid dat G-d goed is, en weet wat goed is.

Is de zekerheid wat ons zoveel rust en vrede geeft.

Avigail heeft de operatie goed doorstaan!

Ze ligt voor 24 uur aan de monitor, ze heeft al 2 X een flesje melk gedronken en de chirurg zei dat de operatie goed was gegaan.

We hebben weer veel om G-d voor te danken. Elke dag, maar vandaag wat meer.

(oh ja, en haar nieuwe privé kamertje waar opnieuw mama bij haar kan slapen heeft prachtig uitzicht op de Pietersberg, met een prachtige zonsondergang).We kwamen overigens vandaag opnieuw twee familie's tegen die we van de winter hadden leren kennen.

Ook kregen we post van een familie die we hier hadden leren kennen.

Waarom je mensen leert kennen, weet je niet van te voren altijd.

Maar opnieuw, ik heb de zekerheid dat niets voor niets is.

Hij heeft een plan!

Met Avigail, met ons, met jouw, met jouw geliefden, met de wereld.

Zeker!

426 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Weer thuis

Home again

1件のコメント


Aldert Jenny Vlieg
Aldert Jenny Vlieg
2021年4月30日

Oh wat super!! Baruch Hasjem❤

Tranen van blijdschap dit mooie prachtige sterke meisje. We bidden voor een gezegend herstel, God is goed en groot!

いいね!
bottom of page